Home · Clubs · FeSta dA KuBaTa outdoor

FeSta dA KuBaTa outdoor

KLUBB KUBATA outdoor at the dancefloor close to Gräfsnäsgården in Slottsskogen, saturdays from 17 maj to 9 august. From 15.00
More info: Kubata outdoor Facebook page here
FeStA dA KuBaTas ordinary facebook page here
Read swedish invitation under more...

Snart kommer sommaren (äntligen!) och då kör vi KLUBB KUBATA även UTOMHUS. Får man inte nog av fest och dans på fredagar så är man välkommen att svänga sina lurviga på dansbanan utanför Gräfsnäsgården i Slottsskogen, varje lördag från 17 maj till 9 augusti.
Om du vill kan du även ta med dig en grill och en picknickfilt och njuta av ljumna sommarkvällar tillsammans med oss! Fantastiskt mysig stämning och dans ända fram till solnedgången.
Det kommer att spelas svängig latinomusik som Salsa och Bachata, men även härliga afrikansk rytmer som Kizomba, Semba och Kuduro mm.
Vi hoppas självklart på konstant solsken och vackert väder, men vid eventuellt dåligt väder kommer lördags- Kubata utomhus att ställas in. Håll utkik på vår facebooksida för ändring av planer vid dåligt väder.
Ni som var med sist vet att stämningen var på topp och vi hoppas NI ALLA kommer hjälpa oss få en lika bra sommar 2014 också ♥
Inträde: 00 kr
OBS: Spread the word & HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
Kubata sommardans facebooksida here

För att vara säker på att få sin veckodos av salsa, bachata, kizomba och semba missa inte våra "FeStA dA KuBaTas"! here

2014.05.16. 14:50

CSS Template courtesy of DesignsByDarren
Valid XHTML 1.0 Transitional This site is powered by sNews | Login