Home · Parties · Salsacamp at Bolane, Norway. Updated

Salsacamp at Bolane, Norway. Updated

Nothing to do week 30?
Why not visit Salsa Summer Camp at Bolane in the Tønsberg archipelago in Oslofjorden. Just 230 km from Gothenburg to Engelsviken (Fredrikstad) where a 30 minute ferry transport will bring you to Bolane.
The invitation is just updated with a special offer for participiant from Gothenburg/south sweden. See under More... below.
You can also look att nice pictures here...

Workshops and partys with well known instructors (Jazzy, Alexistyle, Fabian and Nicolina + more)
Read more at www.salsacamp.no
They also have a Facebook page here: Salsa Summer Camp
When:Tuesday - Sunday July 24-29
Where: Bolane outside Tønsberg in Oslofjorden.
How to get there: By car to Engelsviken close to Fredrikstad. Then 30 min ferry directly to Bolane.

Read special invitation for swedish guests under more...

Til alle deltakere fra Gøteborg og sødre Sverige!

Kjøp ditt pass nå, til Norges beste salsafestival – kun 2 timer fra Gøteborg.

Salsa Sommer Camp er en av de mest sosiale og hyggelige salsaeventer du kan være med på. Arrangementet foregår på en øy ute i Tønsbergs skjærgård. Stedet er en av Norges sommer perler og er ideelt for en kombinasjon av salsa og sommeraktiviteter.

For deltakere fra sødre Sverige er det veldig lett å komme seg ditt. Fra Gøteborg tar det kun 2 timer med bil til fergeplassen, hvor båten til Bolærne (event sted) går. Båtturen tar 25 minutter. I år er arrangementet et samarbeid mellom Knut Erik Production og DanceVida, Fabian Vallejos sin danseskole. Har dere spørsmål om arrangementet, kan dere kontakte han.

Vi vet Norge har et ryktet på å være et dyrt land. På Salsa Sommer Camp bestemmer du hvor stor budgett du ønsker å bruke. Når det gjelder overnatting er det gratis med telt, hvor teltplassen ligger idylisk nede ved sjøen. Ellers koster overnattingene fra 200 NOK per natt til 500 NOK, som du ser ikke veldig dyrt. Vi har har også laget en spesial avtale for folk i Sverige fullpass koster ikke mer enn ikke mer enn 1.000 NOK og weekend pass for 700 NOK. Har du spørsmål om overnatting, kan du kontakte Knut Erik.

Salsa Sommer Camp byr på mye du ikke finner på andre arrangementer. Vi har blant annet musikkurs, hvor deltakerne spiller de forskjellige salsa instrumentene og lære hvordan salsamusikken fungerer.

Bolærne er et perfekt sted for familier. Vi har tidligere fått mange forspørsler fra mødre og fedre om vi kan ha barnevakt. I fjor introduserte vi en barnevakt ordning, hvor vi hadde barnevakt under kursene og under festene. Det fungerte veldig godt. Bolærne er et mini Saltkråkan, perfekt for barn. Dette er en ypperlig sjanse for barnefamilier og aleneforeldre til å dra på salsaferie med sine unger.

Når det gjelder det daglige programmet, kjører vi en workshop session på morgenen og to på ettermiddagen. Det gir oss mange timer på dagen, hvor vi har sommeraktiviteter som vannski, kjakk, bading, beach volleyball med mer. Blir det dårlig vær setter vi bare opp ekstra klasser.

Det er veldig mye mer vi kunne fortalt om Salsa Summer Camp, men det vi er mest stolte av er den god atmosfærene på campen. Her blir alle kjent med alle og vi kan garantere mange nye salsavenner.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til den 6. Salsa Sommer Camp 2012. Vi sees i juli!

Vennlig hilsen

Knut Erik Løvig og Fabian Vallejos
Event organizers
Knut Erik +47 995 41 277
Fabian +46 737 021 134
info@salsacamp.no
www.salsacamp.no

2012.07.11. 07:55

CSS Template courtesy of DesignsByDarren
Valid XHTML 1.0 Transitional This site is powered by sNews | Login